Spring naar content

Adrien Mildersschool, Rotterdam

De voormalige Adrien Mildersschoo is door het Woongeheim getransformeerd worden tot een complex met 12 moderne en stijlvolle appartementen. Ieder met een berging, een eigen tuin of balkon en een gezamenlijke binnentuin.

De buurt

Het Nieuwe Westen heeft een bijzondere mix van wonen met grootstedelijke allure én typische volksbuurten. De buurt is een echte stadswijk met mooie singels, interessante winkelstraten en ruime pleinen. Dit maakt het Nieuwe Westen divers en erg leuk wonen! De Vierambachtsstraat en de Nieuwe Binnenweg zijn de belangrijkste winkelstraten en is er voor ieder wat wils op het gebied van horeca en fashion. Snel boodschappen doen? Geen probleem. Diverse supermarkten, avondwinkels en toko’s liggen in de directe omgeving. Daarnaast is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de binnenstad, het openbaar vervoer en de uitvalswegen (A13/A20). Behoefte aan een groen uitstapje en ontsnapping? Bezoek het Roel Langerak, het Vroesenpark of neem een kijkje bij één van de vele musea die de stad rijk is. Altijd leuk! Voor kinderen zijn er diverse speeltuinen in het Heemraadspark en bereik je binnen no time Diergaarde Blijdorp. Verdere voorzieningen zoals sportverenigingen en scholen zijn in de buurt te vinden. Er valt hier ontzettend veel te ontdekken waardoor je vol verrassingen komt te staan!

Er zullen diverse typen woningen worden gecreëerd.
Op de begane grond komen 4 prachtige veranda appartementen met een heerlijke tuin.
De eerste etage van het complex gaat ruimte bieden aan 4 appartementen met een ruim en overdekt balkon. Op de bovenste etage worden nog eens 4 appartementen gerealiseerd. Deze woningen beschikken elk over een ruim balkon, maar aan bouwnummers 9 t/m 12 zullen ook nog eens dakterrassen worden toegevoegd! Met oppervlaktes van respectievelijk 43 en 53m² bieden deze terrassen een werkelijk uniek uitzicht over Het Nieuwe Westen en de unieke hoogstedelijke bebouwing van Rotterdam. Alle appartementen danken hun prachtige lichtinval aan de op het zuiden gelegen ligging van het gebouw. De mooie hoge ramen werken hier natuurlijk nog eens extra aan mee.

Afmetingen

Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden

• Bouwjaar: 1915, transformatie 2022
• Start transformatie werkzaamheden: April 2022
• Woonoppervlakte circa 57 m2 tot 144 m2
• Inhoud circa 229 m3 tot 685 m3
• Vraagprijzen vanaf € 240.000,- k.k. tot € 585.000,- k.k.
• Eigen grond
• Verwarming en warm water middels cv-ketel
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• Vereniging van Eigenaars zal opgestart worden
• Fiets parkeerplekken en een eigen berging
• Zelfbewoningsclausule van toepassing
• Er zal gewerkt worden met een project notaris
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede
verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm