Spring naar content

De Nieuwe Haverlandschool, Rotterdam

Oude tijden herleven! Herinneringen aan stoepkrijt en touwtje springen komen terug. Op de rand van Rubroek en Oud-Crooswijk wordt het vroegere schoolgebouw aan de Haverlandstraat getransformeerd naar 15 maisonnettes.

 

Per woonlaag zullen er 5 maisonnettes worden gerealiseerd met 2 of 3 slaapkamers. De woonruimte varieert tussen de 62m² en 113 m². Op de begane grond zijn er 4 woningen met een eigen tuin. De woningen op de eerste en tweede verdieping worden allemaal uitgerust met een balkon. De voorlopige verkoopprijzen liggen tussen €370.000 en €630.000 kosten koper.
De verschillende verdiepingen zijn zowel met de trap als met de lift bereikbaar. Dat is lekker binnen komen! Vanuit de hal bereik je de fijne woningen. Alle woningen kunnen worden voorzien van een volledig ingerichte badkamer en keuken in een modern chique stijl, wel zo makkelijk. Desgewenst kan je je woning dus helemaal eigen maken.

Dit is een vooraankondiging. Binnenkort komt hier meer informatie over dit transformatieproject, zoals gedetailleerde tekeningen, afmetingen, impressies en definitieve verkoopprijzen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan vrijblijvend in via de projectwebsite: https://nieuwehaverlandschool.nl/