Spring naar content

Piekstraat, Rotterdam

De Piekstraat ligt op ‘Het eiland van Feijenoord’, een gebied in Rotterdam-Zuid dat zelfs door Rotterdammers nog niet ontdekt is. Het ligt off route en wordt nauwelijks bewoond. Zo’n plek waar je niet komt, als je er niet hoeft te zijn. Maar dat gaat veranderen met De Piekstraat. Een woontoren met 142 eigenzinnige loftwoningen, op misschien wel de stoerste plek van de stad. Omringd door water en industrie, met een verbluffend ander uitzicht op de skyline. Een plek die barst van de potentie, als je er oog voor hebt.

Wie de kaart erbij pakt, ziet hoe verrassend centraal De Piekstraat ligt in de stad. Het is slechts tien minuten fietsen naar de Binnenrotte, de ‘middenstip’ van Rotterdam. Nog sneller ben je in Katendrecht, dat andere schiereiland, met al zijn restaurants en terrassen. Het veerpontje, waar je fiets ook op mag, vaart drie keer per uur van de Piekstraat naar Kralingen. Wie de stad uit wil, rijdt vanaf de Piekstraat in 10 minuten naar de Ring. Naar trein- en metrostation Rotterdam-Zuid is het 5 minuten lopen. Nog eens 5 minuten later sta je op Rotterdam Centraal.

De loftwoningen in de Piekstraat hebben stuk voor stuk unieke features. Een terras aan het water, een boot voor de deur, een atelier aan huis, je auto in je woning, een monumentale boekenkast van 6 meter hoog: wat je droom ook is, grote kans dat je hem hier kunt verwezenlijken. We onderscheiden zes woningtypes in de Piekstraat welke variëren in grootte van 56 tot 234 m2 en schitteren door spannende plattegronden, vides, veel lichtinval en extra hoge plafonds. De prijzen beginnen vanaf ca. €295.000,- v.o.n.

Bijzondere buitenruimte is er ook. Van terrassen aan het water tot royale, woningbrede balkons en meer beschutte inpandige loggia’s, allen met een uniek uitzicht over de stad en de Maas. Doordat de balkons en loggia’s afsluitbaar te maken zijn, worden ze een verlengstuk van je woonkamer. Hier kun je ook op minder zonnige dagen genieten van je buitenruimte.

De verschillende types:

Waterloft

‘Een eigen steiger, waar je je bootje aanlegt, behoort tot de opties.’
Vanuit je woonkamer zet je de deuren open naar je terras aan het water. Drink je een glas wijn in de avondzon? Of stap je nog even in je bootje, die voor de deur ligt te dobberen?

Drive-in loft

‘Je auto wordt onderdeel van het interieur.’
De deuren van de autolift gaan open en je rijd je geliefde oldtimer of sportwagen zó je woning in. Het is de blikvanger in je interieur, een mooie aanvulling op jouw inrichting.

Panoramaloft

‘Nergens zie je Rotterdam zo mooi ontwaken als hier.’
Geniet van het weidse en panoramische uitzicht vanuit je leren stoel. ’s Ochtends bekijk je met een kop koffie in de hand van hoe de stad tot leven komt. Elke avond weer het schouwspel van de lucht, de zon en haar wolken.

Skyloft

‘Een klimwand in de woonkamer? Hier kan het.’
Hoe kun je wonen, als the sky the limit was? Zou je een verdieping omtoveren tot atelier? Elk weekend logees ontvangen? Of regelmatig huiskamerconcerten geven? Grote kans dat je dromen uitkomen in een Skyloft.

Maas-/Cityloft

‘Elke keer dat je je hoofd richting raam draait is er dat wow-effect.’
Met deze woning op deze plek heb je verder weinig nodig. Zeker als je uitzicht weids is, het water aan je voeten ligt, en alle geneugtes van het leven in de stad binnen handbereik zijn, heb je verder weinig nodig.

Atelierloft

‘Een plek om je creatieve geest te laten waaien.’
Vanaf je werkplek zie je de zon in de Maas zakken. je sluit je computer af, zet de balkondeuren open en een muziekje aan en duikt de keuken in om te koken voor vrienden. Jouw weekend is begonnen.

Bijzonderheden:

* Start bouw: juli 2022, de bouw neemt ongeveer 2,5 jaar in beslag.
* Woonoppervlakte ca 56 tot 234 m2
* Verwarming en warm water middels stadsverwarming en zonnepanelen
* Driedubbel glas, CO2-gestuurde ventilatie en vloerverwarming en vloerkoeling zorgen voor een optimaal binnenklimaat
* De stallingsgarage is voorbereid op 100% elektrisch autogebruik
* Er zijn elektrische deelauto’s en elektrische deelfietsen in de plint van het gebouw, die je eenvoudig kunt reserveren via een app.

Bekijk de projectwebsite voor verdere informatie: www.piekstraat.nl

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm