Spring naar content

Rotterdam City Living, Rotterdam

Wonen zoals jij bent! DKVG-Rotterdam B.V. ontwikkelt 32 aantrekkelijke appartementen in het gebouw aan Hoofdweg 52 in Rotterdam. Twee keer per maand vindt er op de zaterdag een Open Huis plaats. De eerstvolgende Open Huizen vinden plaats op 25 maart van 11.00 tot 13.00 uur en 8 april van 11.00 tot 13.00 uur. Zien we je daar?

 

De appartementen hebben afmetingen van ca. 48m² tot ca. 71m². De woningen zijn gelegen op eigen grond dus geen gedoe met erfpacht! Prijzen lopen uiteen van €259.000 tot €355.000.

Jouw appartement wordt opgeleverd zoals jij wilt.

  • Energielabel A
  • All electric, gasloos dus
  • Inclusief keuken en sanitair
  • Gezamenlijk dakterras en fitnessruimte
  • Parkeren is voorzien (€ 9.900,- verplichte afname) plus een gezamenlijke fietsenberging
  • Lift aanwezig in het pand
  • VVE wordt opgestart voor je
  • Op het dakvlak worden zonnepanelen aangebracht, 3 stuks voor elke studio en 1-slaapkamer appartement en 4 stuks voor de 2-slaapkamer appartementen.

Rotterdam City Living Hoofdweg ligt in de nabijheid van het Kralingse Bos en Centrum Rotterdam. De Hoofdweg is een belangrijke doorgaande weg. De bereikbaarheid richting Centrum maar ook Dordrecht, Den Haag is top te noemen. Op loopafstand vind je de winkels van het Jacob van Campenplein, terwijl Alexandrium ook om de hoek ligt. En als je er even uit wil: pak je mountainbike en leef je uit in het Kralingse Bos.

Naast de parking (27 parkeerplaatsen) op eigen afgesloten terrein en de fietsenberging maken we het pand nog completer. In het gebouw komt namelijk een gezamenlijke fitnessruimte die gratis toegankelijk is voor de bewoners van het gebouw.

En wil je chillen dan is het dakterras bovenop het gebouw dé plek. Op het dakterras zetten we voor jou natuurlijk loungesets neer, een overkapping en een buitenkeuken met Green Egg. Hoe chill is dat?

De verkoop van de appartementen is gestart op 10 december. Schrijf je in via de projectwebsite en we houden je op de hoogte. Tevens vind je op de website de prijslijst en andere relevante documentatie.

Als we voldoende appartementen verkocht hebben, starten we meteen met de bouw. De bouwtijd is rond de 10 maanden dus je woont ook nog eens lekker snel in jĂłuw huis.

Bij de oplevering ontvang je een persoonlijke aanbieding voor jouw energielasten en internet. Jij maakt de keuze uiteraard, maar hoe fijn is het dat als je de sleutel omdraait je direct online bent.

De woningen worden al opgeleverd met keuken en sanitair. Aan jou de keuze welke uitvoering je kiest (stelpost).

Daarnaast kan je je op de projectwebsite inschrijven en vind je meer informatie over het project.