fbpx

Het resultaat telt

WIJ ZIJN TROTS OP ONZE RESULTATEN. WORD ONDERDEEL VAN HET SUCCESVERHAAL!

MAARTENMakelaardij is een vernieuwend concept. We zijn niet zomaar een makelaar en dat wordt gelukkig goed opgepikt door onze klanten, partners en de media. We zijn trots op wat we (tot nu toe) bereikt hebben. We staan op nummer 1 in de vastgoed top 100 (april 2016- april 2017) en werden in 2016 woningmakelaar van het jaar (regio Zuid-Holland). Dat willen we graag met je delen. Vandaar dat we deze pagina in het leven geroepen hebben. Hier de resultaten van MAARTENMakelaardij!

Wij wonnen de volgende awards

Woningmakelaar van het jaar. Zuid-Holland

No. 1 Vastgoed Top 100 Woningmakelaardij (april 2016- april 2017)

MEDE DANKZIJ FACEBOOK

In 2009 begonnen we met het verkopen van woningen via social media. Social media is nog steeds een erg belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. We zien dat het aanbieden van woningen via social media erg goed aansluit bij de snelheid waarop onze volgers kennis willen maken met hun nieuwe huis. Het is geen ongebruikelijke situatie dat het plaatsen van een woning op onze Facebook pagina tientallen bezichtigingen oplevert! Dat is ook niet zo gek. Op social media worden we gevolgd door zo’n 67.000 (Rotterdam) en 19.000 (Drechtsteden) mensen!

Volg jij ons al op Facebook?

Facebook MAARTENMakelaardij Rotterdam. Facebook MAARTENMakelaardij Drechtsteden.

Volg ons ook op

Instagram MAARTENMakelaardij Rotterdam. Instagram MAARTENMakelaardij Drechtsteden.

De afgelopen maand verkochten wij maar liefst 35 woningen

Wij zijn aangesloten bij

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC