fbpx

Reviews

Blije klanten, daar doen we het voor! Het maakt ons dan ook ontzettend trots als klanten tevreden zijn over het verkoopproces en een lovende review voor ons achterlaten. Op deze pagina vind je verschillende reviews van verkopers die hun woning bij MAARTENMakelaardij hebben verkocht.

REVIEWS OP GOOGLE
Kevin Verhoef

Super goed geholpen bij de verkoop van ons huis. Alle stappen duidelijk uitgelegd en samen doorlopen. Altijd bereikbaar voor vragen en om hulp in te schakelen. Fijn contact met de verschillende medewerkers. Kortom top service en niet geheel onbelangrijk ons huis snel en goed verkocht. Toppers van MAARTENMakelaardij heel erg bedankt voor het ontzorgen, zodat wij met een gerust hart bezig konden in ons nieuwe huis!

Kirsten van W.

Wil je je huis verkopen? Ga naar een makelaar. Wil je je huis echt goed verkopen? Ga naar Maarten Makelaardij en vraag naar Jesper en Nina. Wat een top team zijn zij samen, en wat een helden zijn zij voor mij! Dit najaar kwam Jesper bij mij langs om het verkoopproces uit te leggen. Naast dat het duidelijk werd uitgelegd kreeg ik ook meteen het gevoel dat er met mij en mijn specifieke wensen rekening werd gehouden. Oftewel niet meer verder gezocht en met volle overtuiging besloten om het verkoopproces via hem in gang te zetten. Hij wist precies wat ik belangrijk vond, en dat is ook het hele (kortdurende) traject ontzettend goed gegaan. Communicatie met zowel Jesper als Nina was spot on, en het appartement was binnen no time verkocht aan de juiste koper. Mocht ik weer een huis verkopen, maar ook aankopen, dan zou ik direct weer met Jesper contact opnemen!

Adinda Overgaauw

Fijne makelaar. Korte lijntjes, waardoor informatie snel heen en weer gaat. Via de een Whats app groep met alle betrokkenen blijft iedereen goed op de hoogte van alle vorderingen. Super fijn geholpen door Maarten en Nina. Bedankt voor de snelle en fijne verkoop van ons mooie appartement.

Mercedes Kop Jansen

Het team van MAARTENMakelaardij heeft ons naar volle tevredenheid geholpen met de verkoop van ons appartement. We kunnen niet anders zeggen dat ze op alle gebied top service verleende. Betere samenwerking met Herjan, Angelique en Nina is er gewoon weg niet👍🏻 Zeker het gebruik van Whatsapp met elkaar, konden we snel schakelen.

Jan-Willem Koutstaal

Soepele en prettige samenwerking met een uitstekend resultaat. Vooral de ontzorging tijdens het verkooptraject was erg prettig

Wim Schiereck

Vriendelijk en informatief. Helaas geen koop gesloten.

Ruud de Vriend

Onze ervaring met de service van Maarten Makelaardij staat in de top 3 van onze ervaringen met service organisaties in het algemeen. Wij zijn uitermate tevreden over de service en vonden de service professioneel, persoonlijk en vernieuwend. Het was gezien de omstandigheden geen standaard verkooptraject maar onder leiding van Clemens werd een duidelijke strategie bepaald en mede dankzij het voortreffelijke werk van Kirsten in de backoffice verliep alles probleemloos. Het vermelden waard zijn de uitstekende communicatie van Clemens, we kregen geen kans om ons af te vragen hoe staat het nu met ... Clemens was dat moment altijd voor. Daarnaast de geweldige afstemming en planning van alle activiteiten door Kirsten van de benodigde documentatie tot en met de styling door Diana en de foto sessies met Milan. Een prachtige teamprestatie van Maarten Makelaardij!

lars de lange

Wat zijn wij blij dat we voor Maarten Makelaardij hebben gekozen! Door de jaren heen een aantal keer verhuist, en div makelaars gehad dus vergelijkingsmateriaal was er zeker! De professionele en directe aanpak van Maarten Makelaardij heeft voor een prachtig en snel verkoopresultaat gezorgd! Het contact in bijzonder met Marjolein en Patrick verliep snel en vlekkeloos. Het maakte niet uit hoe laat je een vraag stelde je krijgt binnen no-time antwoord. Dagelijkse updates zorgde ook voor een fijn en rustig gevoel. Met veel respect worden de kijkmomenten gedaan, en merk je totaal niks van de kijkers die geweest zijn! Een echte aanrader dus! Een makelaar waar je met vertrouwen de sleutels van je huis aangeeft en die je met aandacht door een stressvolle tijd loodst.

Bart Hartog

Clemens en Kirsten hebben als team ons huis verkocht en ons compleet ontzorgd. Het contact ging altijd soepel en snel, de afspraken waren helder, geen vraag was teveel en ook na het tekenen van de koopakte stonden ze voor ons klaar! Grote klasse en absoluut een aanrader.

Marry Marv (K.A.N.S)

In het voorjaar kwam ik in contact met maartenmakelaardij, omdat ik de wens had om tijdelijk uit de stad te verhuizen. In deze tijden van Corona was het zeer spannend om te doen, omdat ik niet wist hoe het traject ging verlopen en of ik wel genoeg overwaarde zou krijgen om makkelijk door te gaan. Vanaf de eerste dag dat we in de verkoop gingen had ik veel vertrouwen in Jesper (de verkopend makelaar). Samen met hem ben ik ook op jacht gegaan naar mijn vervolgwoning en uiteindelijk was het allemaal zeer aangenaam. Ik heb een mooie woning gevonden en mijn appartement heb ik voor een mooi bedrag verkocht. Als ik uiteindelijk weer terug de stad in kom wil ik zeer zeker weer met Maartenmakelaardij samenwerken. Het is een jonge en frisse makelaardij en zeer ambitieus in de verkoop van een woning.

Sebastiaan van Halm

Met top team Stephanie en Priscilla is ons huis snel en goed verkocht! Snelle, duidelijke en voornamelijk enthousiaste communicatie!! Erg fijn om mee te werken! Aanbevolen!

erika meijer

Ons huis snel verkocht via Maarten Makelaardij. vooral fijn de korte communicatielijnen en respons tussen makelaar en verkoper. Verkoopfilmpje en foto's van ons appartement waren prachtig ! Zeker aan te raden!

Sebastian van der Hoeven

Zeer deskundige en betrouwbare partij om mee te werken. Kennis van de markt, lezen zich goed in en komen tot de kern.

Eloise Bruinink

Priscilla en Karin van MaartenMakelaardij verkochten ons huis in record tijd! Profi, snel, en resultaat! Dankjewel ladies!

Rick Houweling

Onlangs hebben wij onze woning verkocht via MaartenMakelaardij. Van het begin tot eind zijn we goed geïnformeerd en geholpen door Clemens en Kirsten. Het contact was informeel maar professioneel en de lijntjes waren erg kort. De woning is via het grote netwerk van MM verkocht en plaatsing via Funda was dan ook niet nodig! Wij raden MM zeker aan!

Menno van der Pluijm

Wij hebben ons huis in Rotterdam verkocht via Maarten Makelaardij en zijn erg blij met het hele proces. Van begin tot het einde hebben ze snel gereageerd en kwamen ze met goede professionele ideeën en aandachtspunten. Ze werken samen met een goede fotograaf die realistische foto's maakt. Het huis heeft 2 dagen online gestaan via hun site en toen zaten alle afspraakmomenten al vol. Wat ons betreft een aanrader

Boris Merkelbach

Top Makelaar! Echt een makelaar van deze tijd met een goede gelaagde strategie. Een hardwerkende en down-to-earth makelaar die het spelletje snapt en de juiste doelgroepen wist te bereiken voor mijn woning! Erg tevreden!

rob wessels

Vanaf begin goed geholpen. Direct antwoord op vragen en hele mooie presentatie van de woning. Meer dan tevreden.

Robert Klauss

In samenwerking met MaartenMakelaardij hebben wij onze woning op een prettige manier verkocht. De communicatie verliep duidelijk en was vlot. Daarnaast werd het proces zeer duidelijk in kaart gebracht en wisten we altijd waar we aan toe waren.

Daisy Klok

Mijn woning verkocht via MaartenMakelaardij (door makelaars Karin en Jesper, binnendienst Priscilla). Goed bereikbaar dmv een Whatsapp groep en reageren snel. Denken met je mee over beste verkoopstrategie. Ze zijn op social media erg sterk en daardoor perfect voor mijn starterswoning. Ik vond het een prettige samenwerking.

Tiziana Petruzzi

Ik ben blij dat we voor MAARTENMakelaardij gekozen hebben. Ze hebben ons super goed geholpen. Geen enkele vraag was te veel en als je ergens op vastliep boden ze zelf aan je te helpen. Zo mochten we een keer printen op het kantoor toen de onze ermee ophield op een cruciaal moment. We werden goed geïnformeerd en ze waren erg betrokken. Vooral Nina is een topper!

Karin Visser

Wij hadden met Maarten makelaardij te maken als makelaar van de verkoper. Hier viel ons erg tegen hoe weinig initiatief er was toen het moeilijker werd. Ook werden en behoorlijk wat fouten gemaakt. Waarschijnlijk een prima makelaar bij een standaard pand, maar zou ze niet inschakelen als het iets ingewikkelder word.

Suzanne ter Beek

Ondanks dat halverwege het verkoopproces er van makelaar geswitcht werd heeft MAARTENMakelaardij het voor mij en mijn huis met een professioneel oog, zorgvuldige communicatie en een erg klantvriendelijke en makkelijk bereikbare Client Service Officer, mogelijk gemaakt om zo stressvrij mogelijk alle stappen te doorlopen. Enorm bedankt. Ik raad jullie aan ieder aan die ook van korte lijntjes en zorgvuldige en klantgerichte communicatie houdt!

bsc

Top makelaar, ben verhuist naar buitenland en Maartenmakelaardij heeft alles keurig geregeld en mij altijd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Zeker een aanrader voor iedereen die met gerust hart zijn appartement wilt verkopen!

Simone Jeffrey

Hele fijne begeleiding van Priscilla en Sonny! En ook fijn dat het een beetje informeel kon allemaal, zodat je ook een beetje met elkaar kunt lachen! Ons huis voor een mooi bedrag verkocht, en we kunnen niet anders zeggen dan dat alles soepel verlopen is!

Bas Abresch

Binnen no time ons appartement verkocht via Maarten Makelaardij. Dankzij de sterke emaildatabase en grote schare social media volgers van Maarten was het niet nodig om ons huis op Funda te zetten. De presentatie van de woning (fotografie, verkooptekst, social media posts) was top. De communicatie met Quinten en Lisa verliep soepel, mede dankzij de WhatsApp-groep waar eenvoudig en snel met elkaar gecommuniceerd werd. Ook is het prettig dat zij samen een vast team vormen en daarmee je enige twee aanspreekpunten zijn. Quinten heeft ons bovendien goed geadviseerd over de verkooptactiek, wat tot (meer dan) het gewenste resultaat heeft geleid. Het hele traject had voor ons niet soepeler kunnen verlopen!

Remco Korver

Door de hele toegankelijke benadering, al bij de eerste kennismaking met register makelaar Sylvester, een heel vertrouwd gevoel. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden en een hele snelle en juiste prijsinschatting gemaakt. Gemakkelijke communicatie via een appgroep waarbij commercieel medewerker Maaike verdere ondersteuning heeft geboden, op een voor ons zeer motiverende manier. Haar begeleiding bij het compleet krijgen van de hele papierwinkel was werkelijk onmisbaar. Fotoshoot was van hoge kwaliteit en gaf echt een reëel beeld van onze woning. Enorm veel animo, eerst via social media en later Funda, wat heel veel bezichtigingen heeft opgeleverd Deze waren in een zeer korte tijd gepland en gerealiseerd door extra inzet van collega Manon. De woning was binnen no time verkocht via inschrijving. De afhandeling loopt ook nog eens gesmeerd. Chapeau Maarten Makelaardij!

Riky Lievendag

Nadat ons vorige huis in Mill 10 JAAR te koop had gestaan bij 2 verschillende makelaars, waren wij erg benieuwd naar de aanpak van MAARTENMakelaardij. Wat een verschil! Ons appartement in Rotterdam was binnen no time verkocht en we werden werkelijk van álles op de hoogte gehouden. Via Move.nl, via WhatsApp en telefonisch en altijd op een prettige en persoonlijke manier. Priscilla sneller dan snel via de binnendienst en Stephanie als verkopend makelaar met snelle terugkoppelingen na de bezichtigingen. En niet te vergeten de prachtige professionele verkoopfoto’s en mooie presentatie waardoor ons appartement aantrekkelijk online aangeboden werd. Hoe mooi is het dat wij ons appartement binnen 10 DAGEN (vanaf bezichtiging tot mondelinge overeenkomst) verkocht hadden.

Claudia M

Ik heb hele goede ervaringen met Maarten Makelaardij als verkoopmakelaar. Professioneel, veel kennis, persoonlijk en het transparant online bieden is een mooi systeem! Ze hebben me heel goed begeleid tijdens het proces.

Jonathan van Rijn

Eind 2019 via deze makelaar onze woning verkocht. Zeer te spreken over de service en kwaliteit van communicatie. Fijn dat je naast mail en telefonie ook een persoonlijke whattsapp groep hebt om al je vragen te kunnen stellen. Ik kan deze makelaar elke verkoper aanbevelen!

Diana Spruit

Maartenmakelaardij is zeer professioneel. Ze komen afspraken na en hebben een prettige manier van communiceren.

Paul Beks

Zeer prettig en professioneel contact: niet alleen tot de opdrachtbevestiging maar het gehele traject. Super team!

REVIEWS OP FACEBOOK EN FUNDA
DE VERHALEN VAN VERKOPERS
Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC