fbpx

Reviews

Blije klanten, daar doen we het voor! Het maakt ons dan ook ontzettend trots als klanten tevreden zijn over het verkoopproces en een lovende review voor ons achterlaten. Op deze pagina vind je verschillende reviews van verkopers die hun woning bij MAARTENMakelaardij hebben verkocht.

REVIEWS OP GOOGLE
Boris Merkelbach

Top Makelaar! Echt een makelaar van deze tijd met een goede gelaagde strategie. Een hardwerkende en down-to-earth makelaar die het spelletje snapt en de juiste doelgroepen wist te bereiken voor mijn woning! Erg tevreden!

rob wessels

Vanaf begin goed geholpen. Direct antwoord op vragen en hele mooie presentatie van de woning. Meer dan tevreden.

Robert Klauss

In samenwerking met MaartenMakelaardij hebben wij onze woning op een prettige manier verkocht. De communicatie verliep duidelijk en was vlot. Daarnaast werd het proces zeer duidelijk in kaart gebracht en wisten we altijd waar we aan toe waren.

Daisy Klok

Mijn woning verkocht via MaartenMakelaardij (door makelaars Karin en Jesper, binnendienst Priscilla). Goed bereikbaar dmv een Whatsapp groep en reageren snel. Denken met je mee over beste verkoopstrategie. Ze zijn op social media erg sterk en daardoor perfect voor mijn starterswoning. Ik vond het een prettige samenwerking.

Tiziana Petruzzi

Ik ben blij dat we voor MAARTENMakelaardij gekozen hebben. Ze hebben ons super goed geholpen. Geen enkele vraag was te veel en als je ergens op vastliep boden ze zelf aan je te helpen. Zo mochten we een keer printen op het kantoor toen de onze ermee ophield op een cruciaal moment. We werden goed geïnformeerd en ze waren erg betrokken. Vooral Nina is een topper!

Karin Visser

Wij hadden met Maarten makelaardij te maken als makelaar van de verkoper. Hier viel ons erg tegen hoe weinig initiatief er was toen het moeilijker werd. Ook werden en behoorlijk wat fouten gemaakt. Waarschijnlijk een prima makelaar bij een standaard pand, maar zou ze niet inschakelen als het iets ingewikkelder word.

Suzanne ter Beek

Ondanks dat halverwege het verkoopproces er van makelaar geswitcht werd heeft MAARTENMakelaardij het voor mij en mijn huis met een professioneel oog, zorgvuldige communicatie en een erg klantvriendelijke en makkelijk bereikbare Client Service Officer, mogelijk gemaakt om zo stressvrij mogelijk alle stappen te doorlopen. Enorm bedankt. Ik raad jullie aan ieder aan die ook van korte lijntjes en zorgvuldige en klantgerichte communicatie houdt!

bsc

Top makelaar, ben verhuist naar buitenland en Maartenmakelaardij heeft alles keurig geregeld en mij altijd goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Zeker een aanrader voor iedereen die met gerust hart zijn appartement wilt verkopen!

Simone Jeffrey

Hele fijne begeleiding van Priscilla en Sonny! En ook fijn dat het een beetje informeel kon allemaal, zodat je ook een beetje met elkaar kunt lachen! Ons huis voor een mooi bedrag verkocht, en we kunnen niet anders zeggen dan dat alles soepel verlopen is!

Bas Abresch

Binnen no time ons appartement verkocht via Maarten Makelaardij. Dankzij de sterke emaildatabase en grote schare social media volgers van Maarten was het niet nodig om ons huis op Funda te zetten. De presentatie van de woning (fotografie, verkooptekst, social media posts) was top. De communicatie met Quinten en Lisa verliep soepel, mede dankzij de WhatsApp-groep waar eenvoudig en snel met elkaar gecommuniceerd werd. Ook is het prettig dat zij samen een vast team vormen en daarmee je enige twee aanspreekpunten zijn. Quinten heeft ons bovendien goed geadviseerd over de verkooptactiek, wat tot (meer dan) het gewenste resultaat heeft geleid. Het hele traject had voor ons niet soepeler kunnen verlopen!

Remco Korver

Door de hele toegankelijke benadering, al bij de eerste kennismaking met register makelaar Sylvester, een heel vertrouwd gevoel. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden en een hele snelle en juiste prijsinschatting gemaakt. Gemakkelijke communicatie via een appgroep waarbij commercieel medewerker Maaike verdere ondersteuning heeft geboden, op een voor ons zeer motiverende manier. Haar begeleiding bij het compleet krijgen van de hele papierwinkel was werkelijk onmisbaar. Fotoshoot was van hoge kwaliteit en gaf echt een reëel beeld van onze woning. Enorm veel animo, eerst via social media en later Funda, wat heel veel bezichtigingen heeft opgeleverd Deze waren in een zeer korte tijd gepland en gerealiseerd door extra inzet van collega Manon. De woning was binnen no time verkocht via inschrijving. De afhandeling loopt ook nog eens gesmeerd. Chapeau Maarten Makelaardij!

Riky Lievendag

Nadat ons vorige huis in Mill 10 JAAR te koop had gestaan bij 2 verschillende makelaars, waren wij erg benieuwd naar de aanpak van MAARTENMakelaardij. Wat een verschil! Ons appartement in Rotterdam was binnen no time verkocht en we werden werkelijk van álles op de hoogte gehouden. Via Move.nl, via WhatsApp en telefonisch en altijd op een prettige en persoonlijke manier. Priscilla sneller dan snel via de binnendienst en Stephanie als verkopend makelaar met snelle terugkoppelingen na de bezichtigingen. En niet te vergeten de prachtige professionele verkoopfoto’s en mooie presentatie waardoor ons appartement aantrekkelijk online aangeboden werd. Hoe mooi is het dat wij ons appartement binnen 10 DAGEN (vanaf bezichtiging tot mondelinge overeenkomst) verkocht hadden.

Claudia M

Ik heb hele goede ervaringen met Maarten Makelaardij als verkoopmakelaar. Professioneel, veel kennis, persoonlijk en het transparant online bieden is een mooi systeem! Ze hebben me heel goed begeleid tijdens het proces.

Jonathan van Rijn

Eind 2019 via deze makelaar onze woning verkocht. Zeer te spreken over de service en kwaliteit van communicatie. Fijn dat je naast mail en telefonie ook een persoonlijke whattsapp groep hebt om al je vragen te kunnen stellen. Ik kan deze makelaar elke verkoper aanbevelen!

Diana Spruit

Maartenmakelaardij is zeer professioneel. Ze komen afspraken na en hebben een prettige manier van communiceren.

Paul Beks

Zeer prettig en professioneel contact: niet alleen tot de opdrachtbevestiging maar het gehele traject. Super team!

REVIEWS OP FACEBOOK EN FUNDA
DE VERHALEN VAN VERKOPERS
Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC