fbpx

Social media

MAARTENMakelaardij – de social media makelaar

Social media zijn niet meer weg te denken en zijn stevig doorgedrongen in onze wereld. Ook bij MAARTENMakelaardij maken wij hier volop gebruik van! Vanaf 2009 zijn wij al begonnen met het aanbieden van onze woningen via social media. En dat doen we nog steeds. Alleen heeft Hyves plaats gemaakt voor andere kanalen. Op zoek naar een nieuwe woning? Volg ons dan zeker! Al het aanbod komt namelijk als eerste online op onze diverse social mediakanalen. Door onze dagelijkse updates en groot aantal volgers zijn wij dé social media makelaar van Rotterdam en de Drechtsteden. Op deze pagina lees je meer over MAARTENMakelaardij op social media!

FACEBOOK

(Gloed)Nieuw! Aan deze term op Facebook herken je ons nieuwe aanbod in Rotterdam. Wij delen al het nieuwe aanbod met onze volgers. Via een aantal belangrijke kenmerken en een selectie aan foto’s geven wij aspirant-kopers een impressie van de woning. Dan begint het taggen en het inplannen van bezichtigingsafspraken. Afhankelijk van het animo bepalen wij in overleg met onze verkoper(s) of de woning ook nog op Funda wordt aangeboden.

Naast het prachtige woonaanbod kan je ons ook volgen voor gave weekendtips, nieuwbouw- en transformatie ontwikkelingen en mooie stadsplaatjes. Op Facebook kun je nagenoeg elke dag wel een bericht van ons verwachten.

Facebook Rotterdam
Facebook Drechtsteden 

Instagram

Een hip platform dat niet meer weg te denken is. Een bijzonder kijkje in onze nieuwste woningen en leuke detailshots vind je op onze Instagram pagina. Wij zorgen ervoor dat je elke dag weer wooninspiratie kunt opdoen. Daarnaast staan de story’s nooit stil en laten wij je de leukste inkijkjes, gaafste details en uitzichten over de stad zien. Doe mee met een leuke quiz en laat je stem horen via een poll. Ook nemen wij je mee tijdens bezichtigingen, naar verrassende plekjes en buurten en leer je ons team kennen. De beste en zeker de leukste manier om op de hoogte te blijven van het woonaanbod, de stad en MAARTENMakelaardij!

Instagram Rotterdam
Instagram Drechtsteden 

WhatsApp

Met 12 miljoen actieve WhatsApp gebruikers in Nederland kunnen wij deze service natuurlijk niet negeren. Wij willen ervoor zorgen dat wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen en te woord kunnen staan. En een van de gemakkelijkste en snelste vormen van communicatie is natuurlijk WhatsApp. Daarom zetten wij dit in voor al onze doelgroepen.

Naast dat wij met onze klanten e-mail en telefonisch contact hebben, maken wij ook een groepsapp aan met onze klanten, de makelaar en de binnendienst. Zo is het gemakkelijk en snel schakelen om op de hoogte te blijven van alle updates rondom het verkopen van de woning.

Ook voor aspirant-kopers zijn wij beschikbaar op WhatsApp. Zit je op kantoor, in een vergadering of ben je druk aan het shoppen? Dan heb je wellicht geen tijd om te bellen voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Maar een WhatsApp-je is zo gepiept. Stuur ons daarom direct een berichtje met je (aan)vraag en wij zorgen dat je snel antwoord krijgt. Handig, toch?

WhatsApp Rotterdam
WhatApp Drechtsteden

LinkedIn

Via LinkedIn geven wij onder andere updates over de woningmarkt, ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouw en transformatie, recente verkopen en vacatures. Daarnaast houden we jullie ook op de hoogte over onze toffe campagnes en onze makelaarskantoren.

LinkedIn Rotterdam
LinkedIn Drechtsteden

Youtube

Als makelaarskantoor ontdekken wij uiteenlopende verhalen. Dit geldt in onze ogen niet alleen voor onze klanten. Ook de stad, haar inwoners, ondernemers en de buurten vertellen. Hoe persoonlijk en leuk is dat tegelijkertijd? Daarom nemen we regelmatig (woning)video’s op om jou mee te nemen in deze verhalen. Op onze kanalen van YouTube kun je zien wat we bedoelen.

YouTube Rotterdam
YouTube Drechtsteden

Ontdek hier één van onze video's!

Ga naar de video Klik hier
Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC