fbpx

Transformatie en Nieuwbouw

MAARTENMAKELAARDIJ TRANSFORMATIE en Nieuwbouw

MAARTENMakelaardij is inmiddels een stevige makelaar op de Rotterdamse vastgoedmarkt en in de Drechtsteden, met nieuwe kantoren in Den Haag en Barendrecht. Hoewel we met name actief zijn op de markt van bestaande woningen, richten we ons de laatste jaren steeds meer op de nieuwbouw- en transformatiemarkt. Samen met ontwikkelaars toveren we gebouwen met een geschiedenis om tot hippe plekken om te wonen. In Rotterdam verkochten we luxe citylofts in het historische Scheepsvaartkwartier, hielden ons bezig met havenlofts in de Nassauhaven en transformeerden een voormalig drukkerij aan de rand van het stadscentrum in riante woningen. In de Drechtsteden mochten wij de verkoop verzorgen van een kantoorpand getransformeerd tot luxe appartementen. We genieten ervan om klassieke plekken te transformeren in eigentijdse woningen. Dit alles doen we onder de naam: ‘MAARTENMakelaardij Transformatie’. Samen transformeren we de stad.

ROTTERDAMSE NIEUWE

Transformatie- en/of nieuwbouwprojecten van diverse groottes, van 1 tot 1001 woningen, vinden we dus tof. Voor de vestigingen in Rotterdam doen we dit onder het speciale label de Rotterdamse Nieuwe. Op deze pagina kun je meer informatie hierover lezen of neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

MAARTENMakelaardij transformatie en nieuwbouw werkt met

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC