Spring naar content
typeBenedenwoning
woonoppervlakte149 m2
slaapkamers4
buitenruimteGeen tuin
bouwjaar1902
energielabelB

Brochure

Over de woning

Klus object! Wordt deze voormalige kroeg jouw vaste honk?

"Wijk
In het geliefde Oud-Charlois mogen wij u een uniek object aanbieden. Oud-Charlois kent een historisch centrum met prachtige herenhuizen en karakteristieke arbeiderswoningen. Alle primaire voorzieningen zijn gelegen op loopafstand, zoals supermarkten, winkels, restaurants, maar ook basis- en middelbare scholen. Ook winkelcentrum Zuidplein (op 10 minuten fietsafstand) biedt een groot scala aan verschillende (kleding)winkels, maar ook supermarkten en horeca. Daarnaast kent de wijk ook twee wijkparken, namelijk het Dokhavenpark en het Karel de Stouteplantsoen.

Ontsluiting
Vanaf het object zijn er verschillende mogelijkheden tot ontsluiting middels openbaar vervoer. Zo is de metrohalte Zuidplein binnen 10 minuten fietsen bereikt, de tramhalte Frans Bekkerstraat binnen 5 minuten lopen bereikt en de watertaxihalte Charloisse Hoofd binnen 5 minuten fietsen bereikt. Verder is de A15 per auto binnen 10 minuten bereikbaar.

Metrage
Het gaat om een object gesitueerd op de begane grond, dat circa 149 m2 telt en makkelijk onder te verdelen is in twee separate woningen. Het object zelf is nog niet gesplitst. Het object wordt verkocht als één geheel en “as is where is”.

Bestemming
De gebruiksfunctie van het object betreft momenteel bedrijfsruimte. Er heeft reeds contact plaatsgevonden met de Gemeente Rotterdam om de bedrijfsruimte om te zetten naar woonruimte en er is sprake van bereidheid vanuit de gemeente. Let op, je betaald hier dus 10,4% overdrachtsbelasting!

Erfpacht
De erfpacht van de grond loopt tot 31 december 2093 en is afgekocht tot 1 januari 2045.

Energieprestatie
Het object is momenteel voorzien van energielabel B, welke geldig is tot 23 maart 2026.

Bodem
Raadpleging van DCMR heeft plaatsgevonden, sturen wij bij interesse mee in de bijlagen.

Oplevering
De oplevering van het verkochte aan koper zal geschieden in de staat waarin het zich bij het tot stand komen van deze overeenkomst bevindt (“as is where is”) – met alle zichtbare en onzichtbare gebreken – behoudens normale slijtage".

Kenmerken

Financieel
Vraagprijs
€ 240.000,-
Status
Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1902
Oppervlakten en inhoud
Wonen
149 m2
Overige inpandige ruimte
9 m2
Gebouwgebonden buitenruimte
0 m2
Inhoud
574 m3
Indeling
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Energie en isolatie
Energieklasse
B
Buitenruimte
Type buitenruimte(s)
Geen tuin
Ligging
Ligging
In woonwijk

Plattegronden

Ligging en beschikbare woningen in de buurt

Wat klanten zeggen over Maarten: