fbpx

De biedingstermijn is verlopen.

Aantal biedingen: 42
Verkocht

Vrouwe Justitiahof 87 b
Oude Noorden, Rotterdam

Hoogste bod € 321.350,- k.k.

Biedingen

De biedingstermijn is verlopen.

Heb je interesse in deze woning? Neem contact met ons op.

Laatste biedingen

Bod #42
€ 321.350 k.k.

Bod geplaatst op:

21.05.2021 (14:29:40)

Woonplaats:

Rotterdam

Bod #41
€ 321.250 k.k.

Bod geplaatst op:

21.05.2021 (14:23:30)

Woonplaats:

Krimpen aan den IJssel

Bod #40
€ 321.100 k.k.

Bod geplaatst op:

21.05.2021 (14:19:54)

Woonplaats:

Rotterdam

Bod #39
€ 321.000 k.k.

Bod geplaatst op:

21.05.2021 (14:13:56)

Woonplaats:

Krimpen aan den IJssel

Bod #38
€ 320.050 k.k.

Bod geplaatst op:

21.05.2021 (14:09:46)

Woonplaats:

Rotterdam

Kenmerken woning

Bouwjaar:
1882
Ligging:
Aan water, Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk
Woonoppervlakte:
58 m2
Aantal slaapkamers:
1

Omschrijving

Van voormalige gevangenis naar unieke woonbeleving! Dit casco appartement (2 kamers) op een bijzondere locatie is onderdeel van het transformatieproject Tuin van Noord. Deze casco woning biedt jouw de mogelijkheid om je fantasie de vrije loop te laten en jouw ultieme woondroom te creëren. Het geheel is naar eigen wensen in te richten en voorzien van een eigen reeds ingerichte design tuin (ca. 35 m2) met buiten terras. Wordt dit jouw nieuwe paleisje?

Deze woning was onderdeel van het transformatieproject Tuin van Noord. Het monumentale gevangeniscomplex De Noordsingel in het Oude Noorden van Rotterdam wordt van een gesloten omgeving veranderd in een open en groen leefgebied waar je heerlijk kunt wonen, werken en ontspannen. Het terrein is openbaar en te betreden voor buurtbewoners. Tuin van Noord is een bijzonder project waar met respect voor de rijke historie wordt gebouwd aan een nieuwe toekomst. Deze woning (woningtype XXL) is...

Van voormalige gevangenis naar unieke woonbeleving! Dit casco appartement (2 kamers) op een bijzondere locatie is onderdeel van het transformatieproject Tuin van Noord. Deze casco woning biedt jouw de mogelijkheid om je fantasie de vrije loop te laten en jouw ultieme woondroom te creëren. Het geheel is naar eigen wensen in te richten en voorzien van een eigen reeds ingerichte design tuin (ca. 35 m2) met buiten terras. Wordt dit jouw nieuwe paleisje?

Deze woning was onderdeel van het transformatieproject Tuin van Noord. Het monumentale gevangeniscomplex De Noordsingel in het Oude Noorden van Rotterdam wordt van een gesloten omgeving veranderd in een open en groen leefgebied waar je heerlijk kunt wonen, werken en ontspannen. Het terrein is openbaar en te betreden voor buurtbewoners. Tuin van Noord is een bijzonder project waar met respect voor de rijke historie wordt gebouwd aan een nieuwe toekomst. Deze woning (woningtype XXL) is recent opgeleverd, welke omgebouwd is tot 4 individuele wooneenheden en is gesitueerd in een van de voormalige cellenvleugels.

Het Oude Noorden zit vol met verrassingen en is met haar urban hotspots hip, hipper, hipst! Straten als Zwaanshals en Zaagmolenkade hebben een super leuk aanbod op het gebied van fashion, food en design en dankzij de vele horecazaakjes kun je elke dag weer iets nieuws ontdekken. Van bijzondere bistro’s, restaurants en koffiezaakjes tot een eigen bierbrouwerij: er is voor ieder wat wils. Het Oude Noorden heeft meerdere pleinen waar regelmatig evenementen worden georganiseerd, zoals de Rotterdamse Oogst Markt op het Noordplein en sport- en spelfaciliteiten op het Johan Idaplein. Ook de Hofbogen, vol creatieve ondernemers, ligt in de nabije omgeving. Met een dak van 1,9 km lang is het Luchtpark de Hofbogen een unieke beleving om te loungen in de buitenlucht. Naar groen hoef je niet lang op zoek met de nabijheid van het Kralingse Bos en de oevers van de Rotte. De woning ligt dichtbij supermarkten, scholen en kinderdagverblijven. Bovendien is het stadscentrum vlakbij (10 minuten fietsen) en bevindt het openbaar vervoer (station Rotterdam Noord, tram en Centraal Station) zich in de buurt. De uitvalswegen (A13 en A20) zijn zeer gunstig gelegen.

Indeling
Begane grond:
Bij aankomst bij het appartement word je meteen verrast door het originele karakter van deze unieke woning welke zich aan het eind van de C vleugel bevind van de voormalige ster-gevangenis. Elke dag een unieke belevenis wanneer je thuis komt! Via de gedeelde entree en het trappenhuis met unieke afbeeldingen toen het gevangenis nog in gebruik was, kom je in het appartement.

Tweede etage:
Direct bij binnenkomst stap je het leefgedeelte binnen welke prachtig grote ramen heeft over bijna de gehele voorzijde. Wat een prettige lichtinval heb je hier! Tevens heb je vanaf hier een fijn uitzicht op het groene nieuw aangelegde stadspark. Ook de ijzeren stalen gevangenisdeur naar de slaapkamer zijn nog behouden in oude stijl. Dit maakt het pand karakteristiek en industrieel. Een combinatie waar je heel veel kanten mee op kan! Het appartement wordt volledig casco opgeleverd waarbij reeds alle benodigde voorzieningen en aansluitingen aangelegd zijn waardoor het geheel gemakkelijk is in te richten naar eigen woonwensen. Zo heb je een open ruimte waar een gloed nieuwe keuken geplaatst kan worden en realiseer je in de living een royaal zitgedeelte en een sfeervolle eethoek. Vanuit de living kom je in de slaapkamer waar vandaan je toegang hebt tot de ruimte voor het separate toilet en de badkamer met inloop douche. De slaapkamer is wederom voorzien van de klassieke gevangenisramen met draai/kiep functie en tralies. Maak hiervan een unique slaapvertrek met en suite badkamer!

Tuin:
Bij het appartement behoort een deel van de zonnige reeds ingerichte design tuin van ca. 35 m2 met eigen terras en verlichting welke op de begane grond gesitueerd is. Zie jij jezelf hier al vertoeven?

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Verkoop middels ons Online Bied-systeem via onze website. Deadline: 21 mei 2021 om 13:00
• Bouwjaar: 1882
• Woonoppervlakte circa 58 m2
• Inhoud circa 193 m3
• Eigen grond
• Verwarming middels vloerverwarming en warm water via centrale voorziening
• Volledig voorzien van dubbele beglazing en volledig geïsoleerd
• De juridische overdracht vindt plaats bij de projectnotaris van Niekerk Huijzer
• Bij de woning behoort een gehuurde overdekte en beveiligde parkeerplaats nabij het gerechtsgebouw voor € 160,- per maand
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars van de gehele Tuin van Noord alsmede een interne VVE in oprichting van het pand Vrouwe Justitiahof 87 A t/m D; indicatieve bijdrage € 170,46 per maand
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten en VVE bijdrages zijn indicatief.

Locatie

Op basis van Locatie & prijs hebben wij 3 vergelijkbare woningen gevonden

Mobiel_icon Praatwolken Arrow-left SVG_brochure SVG_fotografie SVG_internet SVG_plattegrond SVG_socialnework SVG_tekoopTE KOOP Ster Brochure Huis PC