Spring naar content

Aankoop

Heb je via Maarten Makelaardij een huis verkocht of ga je je huis binnenkort verkopen via Maarten Makelaardij, dan begeleiden we je graag bij de aankoop van je nieuwe woning. Met onze deskundigheid en expertise ondersteunen we je in het hele proces. We gaan mee naar de ‘tweede’ bezichtiging om je advies te geven, doen de onderhandelingen en ondersteunen je tot aan de overdracht van jouw nieuwe woning. In sommige situaties gaan we ook mee naar de eerste bezichtiging. Uiteraard houden we je gedurende het hele proces op de hoogte van de ontwikkelingen en doen we alles in overleg met jou.

Laagdrempelig contact

Zeker in de spannende tijd van onderhandelingen over je nieuwe huis is persoonlijk contact essentieel. Om de lijnen kort te houden maken we een WhatsApp-groep aan voor jou, je vaste makelaar en onze commercieel medewerker.

Volledige aankoopservice in Drechtsteden

In de Drechtsteden gaat de aankoopservice verder. Als je wilt, gaan we actief op zoek naar je droomhuis. Je geeft zo exact mogelijk aan wat je wensen en eisen zijn en wij stellen je binnen de kortste keren de meest prachtige, passende woningen voor.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm

ik wil een vrijblijvend hypotheek- gesprek

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm