Spring naar content

Verkoop

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

Je eigen makelaarsteam

Om de lijnen kort te houden en je de beste persoonlijke begeleiding te bieden, koppelen we je gelijk aan je eigen makelaarsteam. De makelaar die bij je op de koffie komt voor de kennismaking en waardebepaling blijft gedurende het hele proces jouw aanspreekpunt en is verantwoordelijk voor jouw dossier. Samen met de commercieel medewerker vormen zij het team dat voor je klaarstaat om je zo goed mogelijk te begeleiden.

Om te zorgen dat de drempel om contact op te nemen altijd zo laag mogelijk is, zijn we telefonisch en via de mail bereikbaar. Daarnaast maken we een WhatsApp-groep aan voor jou, de makelaar en de commercieel medewerker. Zo kunnen we altijd snel schakelen.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

De juiste kijkers

Door onze vele volgers op social media, grote zoekerslijst en brede werkregio hebben we een enorm bereik in Rotterdam en de Drechtsteden. Hierdoor kunnen we voor jouw woning direct de beste potentiële kopers benaderen.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm