Spring naar content

Over ons

In 2009 ontstond op een Rotterdamse zolderkamer het idee om het helemaal anders te doen. Maarten Broekman wilde vooral jongeren en expats op een nieuwe manier helpen hun droomhuis te vinden. Social media werd de manier om ze te bereiken, gecombineerd met een persoonlijke aanpak om het beste voor de klant te kunnen betekenen. Met groot succes. Inmiddels zijn duizenden huizen met onze hulp van eigenaar gewisseld.

Uiteraard bouwen we constant door op de kracht en het bereik van onze social media en website en we hebben een uitgebreide lijst van woningzoekenden in Rotterdam en de Drechtsteden.

Maarten Makelaardij is vanuit Rotterdam uitgegroeid naar verschillende aansluitende regio’s. Zo hebben we vestigingen in Rotterdam en de Drechtsteden. Het gunstige voor kopers en verkopers is dat we zo een breder gebied beslaan.

Naast het werkgebied hebben we de afgelopen jaren ook ons pakket aan diensten flink uitgebreid. Je trekt bij ons nu aan de bel voor kopen en verkopen, taxaties, nieuwbouw en transformatieprojecten. Als het om zoiets groots gaat als woningen, heb je weinig tijd te verliezen. Daarom zorgen we door het bieden van verschillende diensten voor zo kort mogelijke lijnen en daardoor nog meer efficiëntie.

Dit bij elkaar maakt dat je makkelijk van de ene dienst naar de andere gaat en van de ene plaats naar de andere binnen onze grote regio. Alle diensten en kantoren zijn met elkaar verbonden.

Onze kennis en professionaliteit zijn hierdoor flink verbreed. We zijn inmiddels uitgegroeid tot een groot bedrijf, maar blijven lokaal. En omdat je altijd je eigen vaste makelaar en collega van de binnendienst toegewezen krijgt, blijft het altijd persoonlijk. Dat dit door onze klanten gewaardeerd wordt, blijkt onder andere uit het vaak terugkomen van onze klanten. Veel klanten trekken na een aantal jaar weer aan de bel, zodat we ze kunnen helpen bij de volgende stap in hun wooncarrière. Kopers zijn de nieuwe verkopers, daar zijn we natuurlijk erg trots op!

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm