Spring naar content

Huis verkopen Rotterdam noord

Je bent uit je huis gegroeid, je wilt in een andere omgeving wonen of je hebt spontaan een ander droomhuis gevonden. Hoogste tijd om je huis te verkopen. Maar hoe gaat dat in z’n werk bij Maarten Makelaardij?

Wil jij een huis verkopen in Rotterdam Noord?

We vinden het belangrijk om het proces van het verkopen van een woning voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken. We willen je geheel ontzorgen, waarbij je er op mag rekenen dat wij al onze expertise in zullen zetten om een goede prijs voor je huis te krijgen. We maken hierbij onder andere gebruik van innovatieve social media technieken. We gaan hierbij heel gericht op zoek naar kopers die interesse hebben in jouw woning. Denk aan Instagram accounts die speciaal zijn gericht op bepaalde delen van jouw stad. Mensen die deze groepen volgen hebben specifieke interesse in een woning in jouw buurt en zullen dan ook eerder reageren. Uiteraard zijn er nog veel meer manieren om jouw woning eens goed te promoten.

De beleving van een huis centraal

Waardebepaling | Tijdens de kennismaking bekijken we de woning en geven we een uitleg over onze werkwijze. Vervolgens maken we een offerte voor onze diensten, geven we advies over de vraagprijs en stellen we een plan van aanpak voor.

Woningpresentatie | We zetten je huis in de schijnwerpers met professionele woningfotografie, plattegronden, creatieve teksten en een passende online strategie. Ben jij tevreden met het totaalplaatje? Dan sturen we de presentatie naar al onze relevante woningzoekenden en plaatsen we deze op onze sociale media en op onze website. Uiteraard ook op funda als je dat wilt.

Bezichtigen | We organiseren en begeleiden alle bezichtigingen voor je. Natuurlijk altijd in overleg. Als de kijkers geweest zijn, laten we je altijd weten hoe de bezichtigingen zijn gegaan en wat de reacties van de kijkers waren.

Onderhandelen | Als er een bod is uitgebracht, regelen we de onderhandelingen voor je. Bij iedere bieding geven we je advies en een uitgebreide terugkoppeling. Als het bod geaccepteerd is, stellen wij de koopakte op.

Notaris en overdracht | Nadat de verkoop is overeengekomen houden wij de termijnen voor de bedenktijd en financiering in de gaten. Daarnaast zijn wij aanwezig bij een eventuele taxatie en bouwtechnische keuring. Voor de overdracht controleren we de notariële stukken en we zijn aanwezig bij de eindinspectie.

Een huis verkopen dat in Rotterdam Noord staat

Wanneer wij ons inzetten om jouw huis te verkopen in Rotterdam Noord, dan mag je er op rekenen dat dit professioneel en grondig gebeurt. Wij zullen geen innovatieve methode schuwen om mensen op jouw huis te attenderen. Meer weten hierover? Onze werkwijze staat uitgebreid toegelicht op deze website, maar je kan natuurlijk ook altijd met ons bellen of mailen. We vertellen je dan graag meer over wat je bij Maarten Makelaardij & Hypotheken allemaal mag verwachten!

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

ik wil een afspraak maken

kronkel_mm

ik wil graag gebeld worden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
kronkel_mm