Spring naar content
aantal woningen4
huur of koopKoop
woonoppervlakv.a. 169 m2 tot169 m2
perceel639 m2

Over het project

Ontspannen wonen in Dubbeldam, voorbereid op de toekomst? Deze droom kan werkelijkheid worden in het gezellige project hof van Hof Dubbelsteyn! Langs dit charmante en dorpse laantje worden vier duurzame en luxe uitgevoerde villa's gerealiseerd, midden in het groen en toch in de dorpskern van Dubbeldam.

Hof Dubbelsteyn is gelegen in Dubbeldam. Een gezellige plek in een prachtig gebied met een eigen geschiedenis en trots. Centraal gelegen, vlakbij alle belangrijke voorzieningen en mooie natuurplekken en op slechts een paar minuten van het historische centrum van Dordrecht, waar altijd wel iets te beleven is.

Duurzaam wonen staat bij Hof Dubbelsteyn hoog in het vaandel. Zo worden de villa's gebouwd met het predicaat nul-op-de-meter! Zeer energiezuinig met warmtepomp en zonnepanelen en daarnaast ook nog eens circulair, dus volledig voorbereid op de toekomst! En dit maakt een rentekorting mogelijk op je hypotheek. Een NOM (nul-op-de-meter) villa produceert even veel energie als er verbruikt wordt. Dit geldt voor zowel de installaties van de villa als voor jouw eigen verbruik. NOM wordt mogelijk gemaakt door hoogwaardige isolatie, triple glas, zeer zuinige installaties en zonnepanelen. Leuk om te weten: dit betreft het eerste 'echte' nul-op-de-meter-project in Dordrecht. Ook hierin is het project werkelijk 'one of a kind'!

De villa’s worden vervaardigd met duurzame materialen, waaronder hardhouten kozijnen met driedubbel glas, en worden op vernieuwde wijze gebouwd waar de ontwikkelaar je uiteraard graag meer over vertelt.

De percelen rondom de villa's zijn eveneens royaal te noemen. Daarnaast is iedere woning voorzien van twee parkeerplekken op eigen terrein, ideaal! Tevens worden er 3 extra (bewoners)parkeerplekken gerealiseerd langs het laantje.

Een optimaal wooncomfort wordt gerealiseerd door de extreem goed geïsoleerde daken, wanden en vloeren. De bouwer, Goedhuis, hanteert een damp-open bouwsysteem, waardoor het gebouw natuurlijk ademend is. De woning verliest nauwelijks warmte, hiermee wordt een prettig binnenklimaat gerealiseerd en kan je bovendien flink besparen op energielasten.

Afspraak maken:
Heb je interesse in een van deze prachtige woningen? We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek in het Experience Centre van Goedhuis. Hier beleef je de stijl en materialen van het project en kan er een uniek kijkje worden genomen in de werkplaats van Goedhuis.

Algemeen:
- Omgevingsvergunning is afgegeven;
- Start bouw eind november 2023;
- Nul op de meter woningen;
- 2 parkeerplaatsen op eigen terrein;
- 3 slaapkamers met optie tot maken van 5 kamers;
- Zeer veel opties mogelijk om de villa verder naar je eigen smaak samen te stellen;
- Tevens bestaat de mogelijkheid de villa's levensloop bestendig uit te voeren. Wonen op de begane grond is dus mogelijk!
- reeds een aantal woningen verkocht of onder optie.