Spring naar content
aantal woningen4
huur of koopKoop
woonoppervlakv.a. 169 m2 tot193 m2
perceel639 m2

Over het project

WAANZINNIG wonen middenin het gezellige centrum van Dubbeldam; dan ben je bij Hof Dubbelsteyn aan het juiste adres! De vrijstaande villa's worden achter de Dubbelsteynlaan West gebouwd en zijn allen voorzien van 2 parkeerplaatsen. Ze worden NOM (nul-op-de-meter) gebouwd, de meest energie zuinige manier van bouwen op dit moment EN nog niet eerder in projectvorm uitgevoerd in Dordrecht. Dat maakt het extra UNIEK om op deze mooie plek te wonen!

Er gingen je al 2 gelukkige stellen voor en deze woningen zijn dus reeds verkocht. Ook de bestaande woning aan de Dubbelsteynlaan West 40 heeft een koper gevonden en gaat hier een waar paleis van maken. Er zijn dus nog slechts 2 kansen om een plek te bemachtigen...

De villa’s zorgen voor optimaal wooncomfort door de extreem geïsoleerde daken en vloeren, nooit meer koude voeten ;-). Daarnaast werkt Goedhuis met een damp-open constructie, zodat het gebouw natuurlijk ademend is. De villa verliest daardoor nauwelijks warmte. Je bespaart flink en het draagt bij aan een prettig binnen klimaat; dat is een mooie win-win situatie. We benadrukken het nog maar eens, ENERGIEZUINIG is de toekomst en daar hoef je jezelf geen zorgen over te maken....

De villa’s worden vervaardigd met duurzame materialen, waaronder hardhouten kozijnen met driedubbel glas, en worden op vernieuwde wijze gebouwd waar de ontwikkelaar je uiteraard graag meer over vertelt.
De percelen rondom de villa's zijn eveneens royaal te noemen. Daarnaast is iedere woning voorzien van twee parkeerplekken op eigen terrein, ideaal! Tevens worden er 3 extra (bewoners)parkeerplekken gerealiseerd langs het laantje.

Wist je dat ze bij Goedhuis werken ze met een slim bouwsysteem? Zo maken ze gebruik van unieke sandwichpanelen, die sterk & slank zijn en daarbij een dragende én isolerende functie hebben. Dat lijkt ingewikkeld, maar het komt erop neer dat het woonoppervlak hierdoor tien procent groter is dan bij traditionele woningen met hetzelfde volume.
Kortom; Zo blijft er meer ruimte voor je tuin & huis over. De woningen zijn al voor een heel groot deel gebouwd, dus succes gegarandeerd. We zijn heel benieuwd wat jij voor ideeën hebt, we helpen je graag in het maken van jouw keuzes!

Afspraak maken:
Heb je interesse in een van deze prachtige woningen? We nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek in het Experience Centre van Goedhuis. Hier beleef je de stijl en materialen van het project en kan er een uniek kijkje worden genomen in de werkplaats van Goedhuis.

Algemeen:
- Omgevingsvergunning is afgegeven;
- Nul op de meter woningen;
- 2 parkeerplaatsen op eigen terrein;
- 3 slaapkamers met optie tot maken van 5 kamers;
- Zeer veel opties mogelijk om de villa verder naar je eigen smaak samen te stellen;
- Tevens bestaat de mogelijkheid de villa's levensloop bestendig uit te voeren. Wonen op de begane grond is dus mogelijk!
- reeds een aantal woningen verkocht of onder optie.
- Bouw is bijna gereed, verwachte bouwkundige oplevering circa eind april 2024;