Spring naar content
aantal woningen15
huur of koopKoop
woonoppervlakv.a. 65 m2 tot111 m2

Over het project

Oude tijden herleven! Herinneringen aan stoepkrijt en touwtje springen komen terug! Op de rand van Rubroek en Oud-Crooswijk wordt het vroegere schoolgebouw aan de Haverlandstraat getransformeerd naar 15 maisonnettes.

Per woonlaag zullen er 5 maisonnettes worden gerealiseerd met 2 of 3 slaapkamers. De woonruimte varieert tussen de 62m² en 113 m². Op de begane grond zijn er 4 woningen met een eigen tuin. De woningen op de eerste en tweede verdieping worden allemaal uitgerust met een balkon. De voorlopige verkoopprijzen liggen tussen €370.000 en €630.000 kosten koper.
De verschillende verdiepingen zijn zowel met de trap als met de lift bereikbaar. Dat is lekker binnen komen! Vanuit de hal bereik je de fijne woningen. Alle woningen kunnen worden voorzien van een volledig ingerichte badkamer en keuken in een modern chique stijl, wel zo makkelijk. Desgewenst kan je je woning dus helemaal eigen maken.

Deze gerenoveerde appartementen worden verkocht door Maarten Makelaardij. Zo koop je dus een gloednieuwe woning! Word jij blij van het stadsleven en heb jij altijd al dichtbij de binnenstad willen wonen? Dan is dit perfect!

Dit is een vooraankondiging. Binnenkort komt hier meer informatie over dit transformatieproject, zoals gedetailleerde tekeningen, afmetingen, impressies en definitieve verkoopprijzen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan vrijblijvend in via onderstaande knop.